Blog posts

Lees meer over mijn avonturen op mijn blog!

Picture of Marlyn Roelen

Marlyn Roelen

Ik ben Marlyn, de oprichter van The Handi’s.

Op mijn blog deel ik persoonlijke verhalen, belevenissen en inzichten. Van mijn magische huwelijksreis naar Disneyland Parijs tot de uitdagingen die ik tegenkwam tijdens de coronapandemie. Ik schrijf op een open en eerlijke manier over wat mij bezighoudt, altijd met een positieve insteek. Mijn doel is om je te inspireren en te laten zien dat alles mogelijk is, ongeacht de obstakels die je tegenkomt.

Enkele hoogtepunten:

Een kijkje achter de schermen bij de
opnames van mijn YouTube serie 'Hoe ga je om met een handicap'

De lancering van The Handi's 2.0 en de aanschaf van gloednieuwe apparatuur voor nog betere content

Mijn zoektocht naar mijn biologische familie en de impact daarvan...

Hier kreeg ik een vaste contract aangeboden Bij De Kreek
Blog

Jouw plek voor inspiratie en verbinding!

Hallo lieve lezers van The Handi’s! Ik ben zo blij dat je hier bent. Dit is dé plek waar we samen kunnen komen om ervaringen, verhalen en ideeën te delen over het leven met een handicap. Of je nu zelf een handicap hebt of iemand kent die ermee leeft, hier vind je herkenning, inspiratie en een warme gemeenschap.

Vertel ons wat jij wilt zien op The Handi’s

We willen graag weten wat jou aanspreekt en interesseert. Waar wil jij meer over lezen of zien? Misschien heb je behoefte aan:

Persoonlijke blogs over het leven met een handicap met Marlyn
Informatieve artikelen over hulpmiddelen en voorzieningen
Inspirerende video’s van mensen die hun dromen najagen
Tips en tricks voor het omgaan met uitdagingen in het dagelijks leven
Of iets heel anders? Laat het ons weten!

Lees meer »
Blog

Nieuwe website, The Handi’s 2.0 en gloednieuwe equipment voor betere en mooiere video content

Hallo daar, lieve lezers van The Handi’s! We hebben geweldig nieuws voor jullie. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een gloednieuwe website hebben gelanceerd: The Handi’s 2.0. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in nieuwe equipment om jullie nog betere en mooiere video content te kunnen bieden.

We weten dat jullie allemaal enthousiast zijn over ons nieuwe seizoen van ‘Hoe ga je om met een handicap’. We zijn momenteel druk bezig met de opnames en kunnen niet wachten om jullie deze nieuwe afleveringen te laten zien. Met onze nieuwe equipment kunnen we de kwaliteit van onze video’s nog verder verbeteren en jullie een meeslepende kijkervaring bieden.

Lees meer »
Blog

Zoektocht naar Marlyn’s Biologische familie

Dit is mijn zus geboren als Marlyn C. De los Santos. Ze werd geboren op 13 mei 1985 en geadopteerd in 1987.

 

Mijn zus zoekt haar biologische familie en wil graag met ze in contact komen. Alle informatie die we momenteel hebben staat op de foto’s met dit bericht.

Lees meer »
Blog

De nieuwe computer voor The Handi’s van de Crowdfunding.

Hallo lieve familie en vrienden van The Handi’s,

Ik wil jullie als eerste super bedanken voor jullie steun en liefde die ik krijg voor mijn Youtube kanaal The Handi’s. Ik ben ongeveer anderhalf jaar geleden begonnen met een crowdfunding om betere apparatuur te kunnen kopen, om betere content te kunnen maken voor jullie! Waardoor ik beter mijn series kan maken op het kanaal van The Handi’s, o.a Als je nooit in andermans… en The Handi’s Show. Ik heb helaas niet het einddoel kunnen bereiken, maar ik heb wel een hele goede computer kunnen kopen voor wat ik uiteindelijk heb opgehaald met de crowdfunding.

Lees meer »
Blog

What 2020 did to me because of the corona pandemic

2020 was a hell of a ride!

It started out normal untill a lot of people started to fall ill..

At March 15, my catering job and my other job had to close until the end of April in an attempt to get the virus under control.

With not much to do I then started cycling a lot on my normal bicycle and baking. During that period I got my first severe throat infection and a fever of 39.6 degrees. I then went to the GP clinic with mom and was then sent to the first corona clinic. But luckily had no corona. A week after, I got a throat virus, which was on a lower spot in my throat than the other throat infection

Lees meer »
Blog

Coronacrisis en media week

Ja, ik weet het ik zou in 2020 meer gaan posten! Door de Corona Crisis heb ik meer tijd om te schrijven en ik heb veel leuke en minder leuke dingen om te schrijven. Ieder geval ik wens je veel leesplezier.

 Coronacrisis

Er is veel gebeurd de afgelopen twee maanden, halverwege maart kregen we de eerste persconferentie op internet/tv te horen van de Minister-President Rutte, hij vertelde dat er maatregelen kwamen rondom de Corona Virus die in ons land is binnen gedrongen via Italië en China. We mogen van het kabinet geen handen meer schudden en we moeten heel goed ons handen wassen.

Lees meer »
Blog

Crowdfunding gestart voor The Handi’s

Lieve vrienden, familie en andere mensen die graag dromen waar maken.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik een online platform genaamd The Handi’s.

Dit platform wil ik dolgraag naar een hoger niveau brengen en daar heb ik wat professionelere apparatuur voor nodig!

Wat mij nu het meeste tegenhoudt is het niet hebben van een stabilisator voor mijn camera en een goede laptop om de filmpjes mee te kunnen bewerken.

Helaas betekend het hebben van mijn handicap ook dat ik het met een uitkering moet doen. Hierdoor is het lastig om dit bij elkaar te sparen zonder dat ik me als een kluizenaar op moet gaan sluiten in huis.

Daarom wil ik jullie vragen of jullie een bedrag kunnen missen zodat ik mijn droom werkelijkheid kan maken:

Lees meer »
Waar het allemaal begon, The Handi's
Blog

Waar het allemaal begon, The Handi’s

Hallo mensen,

Tja, dan ben je opeens een blogger. Was toch ooit een vlogger?

Ja, dat klopt….Het begon ergens juni in 2015. klinkt zo lang geleden.
Zat heerlijk te genieten van de zomer op m’n balkonnetje. Ik had die middag afgesproken met een goede vriend van mij John om heerlijk bij te kletsen.
We kunnen zo ouwehoeren met ze tweeën, maar soms kregen we zo goede ideeën van uit ons gesprekken.
We wilde samen een Youtube kanaal om te vloggen, net als Enzo Knol. Maar we wilde toch op onze manier doen, door aan de wereld (namelijk Nederland) te laten zien dat je met een handicap zeker niet beperkt hoeft te zijn. Dat je ook normale dingen kan doen, alleen soms moet ik meer geven en/of

Lees meer »
Blog

Nieuwe start, nieuwe website lay-out

Hallo lieve mensen, 

Het is al ruim een jaar geleden dat ik weer wat geschreven heb op mijn website.

Heb inmiddels de website veranderd, hopelijk wat professionelere dan eerst.
En natuurlijk is de website vele male mooier gemaakt voor jullie!

Lees meer »
Blog

Onbeperkt openbaar vervoer

Lieve familie, vrienden en kennissen!

Names het B-Team van No Limits Network (KRO-NCRV) hebben jou hulp nodig!

In Nederland is nog niet toegankelijk genoeg voor iedereen om met openbaar vervoer te kunnen reizen. Kan jij en wil je ons helpen, teken dan onze petitie (link staat in hieronder) en deel massaal onze petitie (en dit bericht) en laat iedereen tekenen!!!

Lees meer »
Nnl nieuwe reporters
Blog

Nieuwe uitdaging!

Goede dag lieve mensen!

Is al een tijdje geleden dat ik op mijn websie iets gepost, sorry daarvoor.
En ik heb daardoor ook even gestopt met The Handi’sWant ik heb een goede reden door, een hele leuke.Ik heb sinds 1 maart 2016 een stage contract bij Kro-NCRV No Limits Network, als reporter.

Lees meer »
Blog

Magische concert ooit ;)!

Ik ben gisteravond naar een geweldig concert van een jonge talentenvolle dame geweest in Hoeve Engelenburgh te Nieuwe Niedorp. Haar naam is Fraukje Ramona Weishaupt en ze speelt ontzettend mooie magische muziek op de harp en de piano, maar ze zingt ook nog erbij. Ze zingt in het Iers en zingt in een fantasie taal, die zij zelf heeft verzonnen. Heel erg mooi! Hieronder heb ik paar mooie filmpjes en foto’s van die avond gemaakt.​ Veel kijk plezier!

Lees meer »
Blog

Firstlook Festival 2015

Hoi lieve mensen!

Ik ben gisteren samen met Edgar, een goede vriend van mij.  Zijn we naar Firstlook Festival van GameKings geweest in de Jaarbeurs in Utrecht.

Lees meer »
Blog

Welkom op mijn nieuwe website van The Handi’s!

Ik mag jullie verwelkomen op mijn officiële site van The Handi’s

Hier komen updates over de vlog, behind the scences en nog veel meer!

Hebben jullie leuke topic of een leuk idee voor onze vlogs? Laat een reactie achter op de website of stuur een berichtje!

Lees meer »
Wees als eerste op de hoogte van nieuwe content op The Handi's

Blogs, video's en nog veel meer!