Wie is Marlyn Roelen

Neem een kijkje in Marlyn's leven

Marlyn Roelen

Mijn reis door het leven zonder grenzen...

Hallo, ik ben Marlyn, de bedenker van The Handi’s. 

Mijn missie is om Nederland te laten zien dat een handicap je niet hoeft te beperken. Ik wil laten zien dat mensen met een handicap normale activiteiten kunnen doen, zoals ieder ander. Soms met wat extra inzet, doorzettingsvermogen en hulp.

Ik ben geboren in 1985 op de Filipijnen, heb daar 13 maanden bij mijn biologische ouders gewoond. Vanwege mijn beperkingen kregen mijn ouders het advies me af te staan voor adoptie. Het was daar een warm en vochtig klimaat en ik kon er niet geopereerd worden. Vervolgens woonde ik 6 maanden in een kindertehuis in de Filipijnen, tot ik….. 

begin 1987 naar Nederland kwam. Ik heb 8 maanden in Den Helder in een fantastisch gastgezin gewoond, waar ik nog steeds contact mee heb. In September 1987 werd ik geadopteerd door een liefdevol gezin, waar ik gelukkig ben opgegroeid als het derde kind uit een gezin van vier. Ook heb ik een (half-)zusje, die voor ons gewoon onze echte zus is. Daarnaast ben ik trotse tante van zeven geweldige nichtjes en neefjes.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Een blik op het dagelijkse avontuur

Mijn persoonlijke hobby’s omvatten sport en muziek. Ik houd om te tafeltennis en neem deel aan competities in het voorjaar en het najaar. Ook ben ik redelijk muzikaal aangelegd; ik bespeel zowel de akoestische als de elektrische gitaar, en ik kan een beetje keyboard/piano spelen.

Mijn interesses zijn divers. Ik hou van koken, films en series kijken, gezellige uitjes met vrienden zoals een filmpje pakken, uit eten gaan, terrasje pakken en shoppen. 

Voor mij is er niets zo betoverends als mijn passie voor vakanties in het buitenland, het ontdekken van bruisende steden en het beleven van avonturen die mijn hart sneller doen kloppen.. Daarnaast ben ik een fervent gamer en geniet ik graag van gamen op mijn Nintendo Switch en Playstation 5 slim, vooral in gezelschap van familie en vrienden omdat het alleen wat saai is.

Wil je meer over mijn leven en ervaringen weten? Lees dan mijn blogs en bekijk af en toe een video op mijn YouTube-kanaal, vooral de afleveringen waarin ik tips deel over het omgaan met een handicap. 🌟

Een nieuw hoofdstuk met grenzeloze liefde

Mijn leven is een geweldige reis geweest, maar Alexander heeft daar echt de hoofdrol in ingenomen. Hij is niet zomaar mijn levenspartner, maar ook mijn grootste supporter en inspiratiebron. Samen zijn we een nieuw avontuur aangegaan en hebben we een prachtig hoofdstuk toegevoegd aan ons leven.

Met Alexander aan mijn zijde voel ik me sterker dan ooit. Hij moedigt me aan om mijn dromen na te jagen en gelooft onvoorwaardelijk in mij. Zijn liefde en steun geven me de kracht om elke uitdaging aan te gaan en te overwinnen. Samen kunnen we de wereld aan!

Ons leven samen is een verbinding van mooie momenten, grote en kleine gelukjes. We genieten van elkaars gezelschap, maken plezier en bouwen aan onze toekomst. Ik ben zo dankbaar dat ik deze reis samen met hem mag maken en kijk uit naar alles wat we nog gaan beleven. Met Alexander weet ik dat het leven een prachtig avontuur is, vol liefde en geluk.

Vorige slide
Volgende slide
Wees als eerste op de hoogte van nieuwe content op The Handi's

Blogs, video's en nog veel meer!