Over Ons

Geschiedenis van The Handi's

The Handi's

Waar het allemaal begon, The Handi's

Het avontuur van The Handi’s begon in juni 2015, op een zonnige middag op het balkon. Marlyn, de oprichter, en een goede vriend, John, droomden van het starten van een YouTube-kanaal. Geïnspireerd door Enzo Knol, wilden ze Nederland laten zien dat leven met een handicap niet betekent dat je beperkt bent. Het doel was om te laten zien dat je normale dingen kunt doen, soms met een beetje meer inspanning of doorzettingsvermogen.

Na vele brainstormsessies en fantasieën over hoe het kanaal eruit zou zien, besloten ze de sprong te wagen en The Handi’s te starten. De naam ‘The Handi’s’ is een samenvoeging van ‘handicap’ en ‘handig’, een knipoog naar de maatschappij die vaak vooroordelen heeft over mensen met een handicap. Marlyn en John wilden laten zien dat mensen met een handicap vaardig en leerbaar zijn, vaak meer dan ze zelf of de maatschappij denken.

Hun eerste vlog verscheen in juli 2015. Hoewel het meer leek op een podcast dan een traditionele vlog, was het een begin. De onderwerpen varieerden van persoonlijke interesses tot tips en adviezen. Helaas moest John na enkele vlogs stoppen vanwege persoonlijke omstandigheden, waardoor Marlyn alleen verder ging met The Handi’s.

Marlyn’s eerste solo vlog was over een tafeltenniswedstrijd in Breda voor mensen met een handicap. Niet lang daarna lanceerde ze “The Handi’s Show”, waarin ze mensen uitnodigde om te praten over leven met een handicap en de zorgsector. Een van de afleveringen ging over iemand met ADHD en autisme, wat een uitdagend gesprek opleverde.

Begin 2016 kreeg Marlyn de kans om reporter te worden voor het programma No Limits Network van Kro-Nrcv, wat een nieuwe wending gaf aan haar avontuur. Hoewel ze tijdelijk minder actief was met The Handi’s vanwege haar nieuwe rol, is ze teruggekomen met minder video’s maar meer blogs op haar vernieuwde website.

Een Nieuw Begin in 2024

Wat een jaar was 2024 tot nu toe! Vol enthousiasme en energie zijn we dit jaar begonnen en we hebben al zoveel mooie dingen meegemaakt. Eén van de hoogtepunten was de herintroductie en een gloednieuwe kanaaltrailer van The Handi’s op ons YouTube-kanaal.

In 2024 hebben we bij The Handi’s namelijk een belangrijke mijlpaal bereikt door onze website een grondige vernieuwing te geven. Deze stap is het begin van een spannend nieuw hoofdstuk, waarin we met een frisse blik en verbeterde doelgerichtheid onze gemeenschap nog beter willen ondersteunen en inspireren.

Deze verandering laat duidelijk zien dat we ons blijven inzetten voor vernieuwing, inclusiviteit en het vieren van diversiteit. We zijn blij en dankbaar dat we deze stap kunnen zetten en kijken ernaar uit om samen met jou te blijven groeien en mooie dingen te bereiken. Door onze missie, om een omgeving te creëren waar iedereen, ongeacht achtergrond of beperking, zichzelf kan zijn en gevierd wordt, staat sterker dan ooit.

We geloven dat door het bieden van een platform waarop diversiteit niet alleen wordt geaccepteerd maar ook omarmd, we een positieve impact kunnen maken op individuen en de samenleving als geheel. Dus of je nu net kennis met ons maakt of al jaren deel uitmaakt van onze community, we heten je van harte welkom in dit nieuwe hoofdstuk van The Handi’s. Laten we er samen iets moois van maken!

De vernieuwde website is slechts het begin. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze onze community te vergroten en een bron van inspiratie en steun te zijn voor iedereen die ons pad kruist. Of je nu op zoek bent naar advies, inspiratie of gewoon een plek waar je je begrepen voelt, The Handi’s streeft ernaar om die ruimte voor jou te zijn.

We nodigen je uit om deel te nemen aan onze reis, om samen met ons de grenzen van mogelijkheden te verleggen en een wereld te creëren waarin iedereen, ongeacht hun verschillen, de kans krijgt om te schitteren. Volg ons op onze social media kanalen en word deel van een beweging die streeft naar een inclusievere, begripvollere en liefdevollere wereld

Volg ons op Social Media

Volg Ons

Blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt bij The Handi’s door ons te volgen op onze social media kanalen. We delen regelmatig updates, inspirerende verhalen en handige tips die je niet wilt missen!

Wil je deel uitmaken van een gemeenschap waar je jezelf kunt zijn en anderen kunt inspireren? Sluit je dan aan bij The Handi’s. Volg ons op social media, abonneer je op onze nieuwsbrief en laat een recensie achter om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en inspirerende verhalen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze gemeenschap. Samen kunnen we de grenzen verleggen en laten zien dat diversiteit onze grootste kracht is. Ontdek hoe verfrissend het is om jezelf te kunnen zijn, zonder oordelen.

Tot Handi’s 😉.

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe content op The Handi's

Blogs, video's en nog veel meer!

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe content op The Handi's

Blogs, video's en nog veel meer!