Jouw plek voor inspiratie en verbinding!

Leestijd: 8 minuten

Hallo lieve lezers van The Handi’s. Ik ben zo blij dat je hier bent. Dit is de plek waar we samen kunnen komen om ervaringen, verhalen en ideeën te delen over het leven met een handicap. Of je nu zelf een handicap hebt of iemand kent die ermee leeft, hier vind je herkenning, inspiratie en een warme gemeenschap.

Vertel ons wat jij wilt zien op The Handi’s

We willen graag weten wat jou aanspreekt en interesseert. Waar wil jij meer over lezen of zien? Misschien heb je behoefte aan:

 • Persoonlijke blogs van Marlyn?
 • Informatieve artikelen over hulpmiddelen en voorzieningen
 • Tips en tricks voor het omgaan met uitdagingen in het dagelijks leven
 • Gastblogs en -video’s van leden van de gemeenschap?
 • Of iets heel anders? Laat het ons weten via de poll onderaan deze pagina!

 

Zolang het maar gerelateerd is aan het leven met een handicap, staat The Handi’s open voor jouw suggesties. We willen content maken die echt raakt en waardevol is voor onze lezers.

Een kijkje in mijn leven vol avontuur en uitdagingen

Ik wil graag iets over mezelf delen, zodat jullie me een beetje leren kennen. Ik ben gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven, Alexander. Hij is mijn rots in de branding en staat altijd voor me klaar, ook al heeft hij zelf geen handicap. Samen genieten we volop van het leven, inclusief een onvergetelijke huwelijksreis, die een bijzonder hoofdstuk in ons persoonlijk verhaal vormt.

Trouwfoto shoot 2024

Daarnaast heb ik een rijk sociaal leven met lieve vrienden en familie om me heen. Zij zorgen voor de nodige gezelligheid, steun en mooie momenten. Ik prijs me gelukkig met zo veel fijne mensen om me heen, die mijn leven met een handicap verrijken.

Vrienden

Naast mijn huwelijk heb ik een leuke baan in de horeca. Elke woensdag werk ik in grand café MFA De Kreek in Zwaag. Ik geniet enorm van de gezellige sfeer, mijn fijne collega’s en de leuke gasten. Aan het eind van de dag merk ik wel dat ik vermoeid ben, maar het is het zo waard! Mijn handicap weerhoudt me er niet van om volop van mijn werk te genieten.

In de schoolvakanties ben ik  te vinden bij het Bakkerijmuseum ’t Oude Bakkerij in Medemblik. Daar werk ik als vrijwilliger op de maandag en vrijdag, daar begeleid ik kinderen bij allerlei leuke, creatieve activiteiten, bij allerlei leuke, creatieve activiteiten, zoals koekjes versieren, cupcakes decoreren of ze mogen zelf chocolade bonbonnetjes maken. Hun blije gezichtjes en de voldoening die ik eruit haal, maken het voor mij de perfecte invulling van mijn vrije tijd.

Hier kreeg ik een vaste contract aangeboden Bij De Kreek

Marlyn kreeg hier vast contract bij De Kreek in 2017

Marlyn is aan het werk bij het Bakkerij museum

Marlyn aan het bij het Bakkerijmuseum

Samen bouwen aan een warme, inspirerende gemeenschap

The Handi’s is meer dan alleen een website, het is een gemeenschap. Een plek waar we elkaar kunnen vinden, steunen en inspireren rondom het leven met een handicap. Ik nodig je uit om actief deel te nemen:

 • Deel jouw verhaal of ervaringen in de comments onder de blogs en video’s
 • Stel vragen en ga in gesprek met andere leden van de community
 • Geef je mening en suggesties via de polls
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven

 

Samen maken we van The Handi’s een warme, liefdevolle plek waar iedereen zich thuis voelt. Een plek waar we elkaar beter leren begrijpen en waarderen, met een sterke focus op handicap en inclusiviteit.

Jouw mening telt – doe mee aan onze poll!

We horen graag wat jij wilt zien op The Handi’s. Daarom hebben we een poll gemaakt waar je kunt aangeven welke onderwerpen jou het meest interesseren. Kies de opties die jou aanspreken of voeg je eigen suggesties toe. Jouw input helpt ons om content te maken die perfect aansluit bij de wensen van onze community.

 

Dus waar wacht je nog op? Laat je stem horen en help mee om van The Handi’s de beste plek te maken voor iedereen die geraakt wordt door het leven met een handicap. Samen staan we sterk en maken we het verschil voor iedereen met een handicap!

Blijf op de hoogte en mis niks van The Handi’s

Wil je niks missen van al het moois dat we delen op The Handi’s? Schrijf je dan in voor onze nieuwbrief! Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste blogs, video’s en ontwikkelingen binnen onze community. Als lid van onze familie ontvang je ook exclusieve extra’s, zoals previews en speciale acties.

En hey, vergeet geen recensie achter te laten op mijn nieuwe website! Jouw feedback helpt The Handi’s om te groeien en te verbeteren. Samen maken we er iets moois van.

Bedankt dat je er bent, lieve lezer. Ik kijk ernaar uit om jouw verhalen en ideeën te horen, vooral die gerelateerd aan het leven met een handicap.

Tot Handi’s 😉

Deel het op social media

Picture of Marlyn Roelen

Marlyn Roelen

Ik ben Marlyn, de oprichter van The Handi’s.
Op deze website neem ik je mee in mijn wereld vol avonturen, uitdagingen en persoonlijke inzichten.
Mijn doel is om een gemeenschap te creëren waar we elkaar inspireren en ondersteunen. Hier deel ik openhartig over mijn leven met een handicap, de obstakels die ik tegenkom en hoe ik die aanpak.
Maar het gaat ook over de mooie momenten, de lessen die ik leer en de vreugde die ik ervaar.

4 reacties

 1. Informatieve artikelen over hulpmiddelen en voorzieningen
  Tips en tricks voor het omgaan met uitdagingen in het dagelijks leven

  En ook toegankelijkheidagraad van restaurants/hotels en andere activiteiten.

  Groetjes,
  Liann

 2. Hi Marlyn,

  Ik denk gewoon dat je over alle topics moet schrijven. Lastig om te kiezen maar ik heb er 2 gekozen. Heel veel succes xxx Sharon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook...

Hier kreeg ik een vaste contract aangeboden Bij De Kreek
Blog

Jouw plek voor inspiratie en verbinding!

Hallo lieve lezers van The Handi’s! Ik ben zo blij dat je hier bent. Dit is dé plek waar we samen kunnen komen om ervaringen, verhalen en ideeën te delen over het leven met een handicap. Of je nu zelf een handicap hebt of iemand kent die ermee leeft, hier vind je herkenning, inspiratie en een warme gemeenschap.

Vertel ons wat jij wilt zien op The Handi’s

We willen graag weten wat jou aanspreekt en interesseert. Waar wil jij meer over lezen of zien? Misschien heb je behoefte aan:

Persoonlijke blogs over het leven met een handicap met Marlyn
Informatieve artikelen over hulpmiddelen en voorzieningen
Inspirerende video’s van mensen die hun dromen najagen
Tips en tricks voor het omgaan met uitdagingen in het dagelijks leven
Of iets heel anders? Laat het ons weten!

Lees meer »
Blog

Nieuwe website, The Handi’s 2.0 en gloednieuwe equipment voor betere en mooiere video content

Hallo daar, lieve lezers van The Handi’s! We hebben geweldig nieuws voor jullie. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een gloednieuwe website hebben gelanceerd: The Handi’s 2.0. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in nieuwe equipment om jullie nog betere en mooiere video content te kunnen bieden.

We weten dat jullie allemaal enthousiast zijn over ons nieuwe seizoen van ‘Hoe ga je om met een handicap’. We zijn momenteel druk bezig met de opnames en kunnen niet wachten om jullie deze nieuwe afleveringen te laten zien. Met onze nieuwe equipment kunnen we de kwaliteit van onze video’s nog verder verbeteren en jullie een meeslepende kijkervaring bieden.

Lees meer »
Wees als eerste op de hoogte van nieuwe content op The Handi's

Blogs, video's en nog veel meer!

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe content op The Handi's

Blogs, video's en nog veel meer!